Le forum du Conseil de Quartier de Mios Ouest.

Echange d'idée, date conseil, suivi projet..

Vous n'êtes pas identifié.

#1 24-06-2019 04:17:59

caicai2017
Membre
Date d'inscription: 28-03-2019
Messages: 231

ng van Nike.com te verbeteren, maar oo

Nike had een hoge horde om te overwinnen bij het invoeren van het derde kwartaalrapport over de winst. Omdat de aandelenkoers op een nieuw recordniveau zat, zou het Adidas Ultra Boost Donne veel meer kosten dan alleen een winstmarge om de voorraad hoger te houden. Ondanks dat de voorraad na de release Nike Air Max 90 Donne Rosa met ongeveer 7% daalde, was het kwartaal opnieuw een goede periode voor de reus voor atletiekkleding, omdat Nike de kracht rollapaluza.fr van zijn merk bleef tonen in een zeer concurrerende markt voor schoenen.
Laten we drie hoogtepunten van het kwartaal bekijken die licht werpen op Nike's huidige bedrijfsmomentum. Volgend met de solide dubbelcijferige groei van het afgelopen kwartaal, leverde Nike opnieuw een solide prestatie op de bovenste regel met valuta-neutrale verkopen met 11% jaar op jaar. Nog indrukwekkender was de brutomarge van Nike, die tot 45,1% steeg ten opzichte van 43,8% in het kwartaal vorig jaar. Daarvoor boekte het management hogere gemiddelde verkoopprijzen en een sterke groei van digitale kanalen.
Nike heeft Nike Air Max 97 Donne de afgelopen jaren aanzienlijke inspanningen geleverd om zijn digitale capaciteiten te verbeteren, en het bedrijf Nike Air Max 720 Femme heeft dat gedaan door niet alleen de orderverwerking en de winkelervaring van Nike.com te verbeteren, maar ook geavanceerde Nike Roshe Run Donne apps vrij te geven, met name de populaire SNKRS-app. In het laatste kwartaal steeg het SNKRS-verkeer en de inkomsten met drievoudige cijfers, toen 17 van de beste 20 sneakers lanceerden nadat de app na de lancering was uitverkocht.
Het fiscale derde kwartaal was Nike's eerste ooit $ 1 miljard kwartaal voor digitale verkoop - een belangrijke mijlpaal, omdat gevechten in de detailhandel steeds vaker online worden gevoerd. Over het algemeen steeg de digitale omzet van Nike met 36% (exclusief wisselkoerswijzigingen) tijdens het fiscale derde kwartaal, waarbij CEO Mark Parker werd gevraagd om het  te noemen als een "powerhouse" -segment voor het bedrijf. De investeringen die Nike heeft gedaan om de supply chain te Nike Air Max 90 Femme verbeteren en het ontwerpproces van het ontwerp gedurende de laatste jaren begint zijn vruchten af ??te werpen in de voorgaande Adidas ZX 700 Mujer paar kwartalen. De verkoop van schoenen steeg jaar op jaar met 13% (exclusief valuta), dankzij sterke verkoop van Air Max-stijlen, waaronder de Max 95 en 97, evenals Tuned Air. Dit is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de lage eencijferige groei van het bedrijf in schoeisel meer dan een jaar geleden. Bovendien zei CEO Mark Parker dat de Air Force 1 "de groei in zowel mannen als vrouwen versnelt". Hij noemde ook de klassieke Air Jordan 1 als een topverkoper over de hele wereld.
Nike blijft innoveren met nieuwe producten, zoals de nieuwe Adapt smart-lacing basketbalschoen,  maar het vermogen van Nike om snel in te spelen op de veranderende vraag van consumenten door kernstijlen bij te werken Nike Air VaporMax Womens met nieuwe kleurstellingen en materialen die de dubbele cijfers lijken te besturen groei in schoenen nu.
Consumenten dragen steeds vaker hardloop- en basketbalschoenen als lifestyle aumrrotor.es sneakers, dus het is van cruciaal belang voor Nike's activiteiten om hogere full-price doorverkoop te bereiken en om een ??antwoord te bieden op de nieuwste trends in de sneaker (mode) wereld. marges stevig. De laatste paar kwartalen laat Nike hier op de bal.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com