Le forum du Conseil de Quartier de Mios Ouest.

Echange d'idée, date conseil, suivi projet..

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-11-2019 06:42:21

caicai2017
Membre
Date d'inscription: 28-03-2019
Messages: 231

t storen. Over het algemee

Kinderen hebben een unieke relatie met hun uitrusting", zegt Trout. “Natuurlijk denk je aan jonge kinderen die deze schoenplaat dragen en ze er goed uit laten zien, en nog Nike Air Max Classic BW Femme belangrijker, ze een goed gevoel geven. Met Nike kan ik veranderen wat ik wil, en daarmee kan ik een schoenplaat maken die jonge spelers hopelijk graag willen dragen. ”
Daarom bijt de man die misschien wel de beste honkbal ooit is, niet meer op Nike Air Max 90 Mujer zijn lip bijt bij het ontwerpen van zijn kenmerkende klamp. Hij heeft nog een paar dingen te zeggen.
De Nike Force Zoom Trout 6 brengt 5 juli uit op nike.com en bij geselecteerde retailers. Serena Williams stapt het grasveld van Londen binnen in een prachtige witte jurk compleet met gebreide texturen. Net zo prominent is een toegevoegd element op het kledingstuk: een genaaide Swoosh-broche gemaakt met
Bijgenaamd "de Broosh", werd het accessoire ge?nspireerd door decoratieve sieraden van vorige generaties. "Ik wilde ook dat ze het gevoel had dat het iets was dat haar grootmoeder had kunnen dragen, maar geef het natuurlijk een moderne draai en maak het precies goed voor Serena", zegt Abby Swancutt, Global Design Director voor NikeCourt.
De Swoosh bestaat uit 34 kristallen - de leeftijd waarop Serena Drew Bledsoe Jersey haar meest recente London Slam in 2Amari Cooper Jersey 016 won. Het is de eerste Swarovski ? kristal Swoosh gemaakt met Nike. Het is de nieuwste doorbraak van Nike: eigen materiaalinnovatie ontworpen om atleten aan hun optimale temperatuur zodat zweten, oververhitting of gekoeld worden een training niet storen. Over het algemeen neemt de luchtstroom in kleding af terwijl u zweet omdat de stof verzadigd raakt, maar met Nike AeroAdapt neemt LeSean McCoy Jersey deze toe. Dat komt omdat op het moment dat AeroAdapt zweet detecteert, de vochtgevoelige garens van het materiaal de stof openen om lichaamswarmte af te geven en lucht binnen te laten. Hoe natter het materiaal wordt, hoe meer het opent. Terwijl het vocht verdampt, sluiten de ventilatieopeningen de lichaamswarmte vast, waardoor wordt voorkomen dat de atleet zich gekoeld voelt of nat blijft tijdens een warming-up of afkoeling.
De technologie Indianapolis Colts Jersey Black Friday reageert op Tyrann Mathieu Jersey iedereen die het draagt, wat betekent dat vocht, zowel van zweet en het milieu, als persoonlijke lichaamstemperatuur, kan be?nvloeden wanneer de ventilatieopeningen openen en hoe lang het duurt voordat de ventilatieopeningen sluiten en de panelen drogen AeroAdapt-panelen zijn op basis van NSRL's thermoregulatieonderzoek geplaatst in verschillende gebieden met veel hitte, zweet en Nike Air Max 270 Femme koeling voor de grootste voordelen. Dit omvat zij- en achterpanelen (deze fungeren als een uitlaatsysteem omdat binnenkomende lucht ergens naartoe moet gaan), de borst (een verkozen gebied van koeling bevestigd door perceptietesten) en meer.
Nike AeroAdapt zal debuteren in vijf kledingstukken binnen de nieuwe Nike Pro Collectie van Nike Training en twee Nike voetbalkledingstukken, waarmee het adaptieve productplatform van Nike voor het eerst wordt uitgebreid naar kleding. Aan de oppervlakte Nike Air Max 90 Femmeis er een kampioen. Maar hieronder, en belangrijker, ligt het besluit om zich aan te passen, te evolueren en te groeien.
Een van de krachtigste Jordan Brand-advertenties aller tijden viert de waarde van iteratief proces. Het begint met MJ die erkent dat hij meer schoten heeft gemist dan hij heeft gemaakt; slaagde er niet in om game winnaars Adidas ZX 750 Dames meer te raken dan hij is gelukt. Uiteindelijk is het klaar met de erkenning dat deze momenten hem hebben gepositioneerd om te gedijen.
Net als sport vereist ontwerp een acute beoordeling van de vooruitgang. Door een hypothese te testen, hoe gewaagd ook, kunnen we de propositie defini?ren die ons verder moet brengen. En, zoals ik al eerder zei, sprongen van vertrouwen en durf zijn de beste plaatsen om je voor te stellen.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com