Le forum du Conseil de Quartier de Mios Ouest.

Echange d'idée, date conseil, suivi projet..

Vous n'êtes pas identifié.

#1 28-11-2019 06:10:46

caicai2017
Membre
Date d'inscription: 28-03-2019
Messages: 231

van de hiel is beter zichtba

Sinds ik als kind hiphop tegenkwam, heeft AF1 een betekenis die groter is dan alleen schoenen", zegt G-DRAGON. "Ik kon ze me niet veroorloven, dus ik zou altijd de Nike-winkel passeren en ze alleen met mijn ogen en hart bewonderen. Voor degenen die van hiphopcultuur hielden, was oversized kleding, hoeden en bijpassende gekleurde AF1's het uniform."
G-DRAGON ontwikkelt zich als een artiest en bloeit Adidas ZX 700 Mujer op tot Nike Air Max 90 Damen een wereldwijd fenomeen en heeft de Air Force 1 een integraal onderdeel van zijn uniform gemaakt. De Nike Air Force 1 "Para-noise" weerspiegelt dit overduidelijk met een unieke bovenconstructie met een zwart geverfde overlay die is ontworpen om na verloop van tijd langzaam weg te slijten om een ??persoonlijk kunstwerk te onthullen dat is gemaakt door G-DRAGON.
Het kunstwerk geeft een gevoel van optimisme, ge?nspireerd door de visie van de singer-songwriter op een wereld waarin de jeugd verenigd wordt door creativiteit en een vrije uitwisseling van idee?n. Voor G-DRAGON is kunst een belangrijke uitdrukking van het zelf die cultuur vooruit duwt.
"Ik ben gemaakt door een cultuur die is afgeleid van mensen uit het verleden", zegt hij.
Extra verfraaiingen zijn een madeliefje op de tong geborduurd en verwijderbare aangepaste Nike Air Max 90 Mujer Azul pinnen in Nike Air Max 95 Femme de bovenste oogjes.2019 Nike Air Huarache Mujer - De kleurstelling van de verlichting van het KYRIE 6-speelgoed met het idee van perspectief; de grafische afbeelding van de hiel is beter zichtbaar onder bepaalde hoeken, terwijl de complementaire kleuren groen, rood, geel en blauw zijn ge?nspireerd op lichtfilters van de camera, waardoor het uiterlijk van afbeeldingen en films wordt gewijzigd om de perceptie te veranderen.
De colorway wordt 7 december wereldwijd uitgebracht op nike.com en bij geselecteerde retailers. 2019 - Barry Sanders stapte na het seizoen 1998 uit de National Football League, maar het gevoel dat hij een van de beste is om de game te spelen, klinkt nu ook zo goed als meer dan twee decennia geleden.
Om 20 jaar te herdenken sinds de teruglopende Hall of Famer en voormalige Detroit Lions zijn trainers ophingen, vereeuwigt het bedrijf Nike Air Force 1 Mujer de Nike Air Max 95 Damen carrière van Sanders Adidas Superstar Damen op de schoen die hij het beste kent: de Nike Air Zoom Turf Jet 97.
Sanders droeg de schoen tijdens zijn professionele carrière en het hielp hem om een ??reputatie als een van de beste hardlopen aller tijden te verstevigen.
Met slechts 2.053 eenheden gemaakt - hetzelfde aantal als de meeste yards die Sanders in een enkel seizoen (1997) haastten - maakt de limited-edition Air Zoom Turf Jet 97 gebruik van de teamkleuren, de teamnaam en het gepensioneerde nummer 20 van Sanders op de middenvoet riem.
"Ik heb vier jaar middelbare schoolvoetbal gespeeld, drie jaar universiteitsvoetbal en tien jaar profvoetbal, maar ik ben al 30 jaar een woordvoerder van Nike", zegt Sanders. "Het is zo'n enorme eer dat ze deze schoen terugbrengen ter ere van mij, en ik kan Nike niet genoeg bedanken namens mijn fans overal. "
Vooruitlopend Nike Air Max 270 Damen Rosa Nike Air Huarache Femme op de Nike Air Force 1 Mujer thuiswedstrijd van de Detroit Lions tegen de Chicago Bears, zal Sanders dienst doen als ere-captain van de dag van de leeuwen - opnieuw het veld betreden in een paar schoenen die zijn succes onsterfelijk maken.
Nike Air Zoom Turf Jet 97 van Barry Sanders daalt eerst op 27 november in de Lions Team Shop (250 paar) en vervolgens op nike.com op 28 november om 09:30 uur PT, in lijn met de aftrap van het Thanksgiving-spel van het team.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com