Le forum du Conseil de Quartier de Mios Ouest.

Echange d'idée, date conseil, suivi projet..

Vous n'êtes pas identifié.

#1 28-11-2019 06:13:03

caicai2017
Membre
Date d'inscription: 28-03-2019
Messages: 231

e tong geborduurd en verwijderb

Sinds ik als kind hiphop tegenkwam, heeft AF1 een betekenis die groter is dan alleen schoenen", zegt G-DRAGON. "Ik kon ze me niet veroorloven, dus ik zou altijd de Nike-winkel passeren en ze alleen met mijn ogen en hart bewonderen. Voor degenen die van hiphopcultuur hielden, was oversized kleding, hoeden en bijpassende gekleurde AF1's het uniform."
G-DRAGON ontwikkelt zich als een artiest en bloeit op tot een wereldwijd fenomeen en heeft de Air Force 1 Nike Air VaporMax Mujer een integraal Nike Air Force 1 Femme onderdeel van zijn uniform gemaakt. De Nike Air Force 1 "Para-noise" weerspiegelt dit overduidelijk met een unieke bovenconstructie met een zwart geverfde overlay die is ontworpen Adidas ZX 700 Mujer om na verloop van tijd langzaam weg te slijten om een ??persoonlijk kunstwerk te onthullen dat is gemaakt door G-DRAGON.
Het kunstwerk geeft een gevoel van optimisme, ge?nspireerd door de visie van de singer-songwriter op een wereld waarin de jeugd verenigd wordt door creativiteit en een vrije uitwisseling van idee?n. Voor G-DRAGON is kunst een belangrijke uitdrukking van het zelf die cultuur vooruit duwt.
"Ik ben gemaakt door een cultuur die is afgeleid van mensen uit het verleden", zegt hij.
Extra verfraaiingen zijn een madeliefje op de tong geborduurd en verwijderbare aangepaste pinnen in de bovenste oogjes.2019 - De kleurstelling van de Nike Air VaporMax Damen verlichting Nike Air Max 90 Femme Rose van het KYRIE 6-speelgoed met het idee van perspectief; de grafische afbeelding van de hiel is beter zichtbaar onder bepaalde hoeken, terwijl de complementaire kleuren groen, rood, geel en blauw zijn ge?nspireerd op lichtfilters van de camera, waardoor het uiterlijk van afbeeldingen en films wordt gewijzigd om de perceptie te veranderen.
De colorway wordt 7 december wereldwijd uitgebracht op nike.com en bij geselecteerde retailers. 2019 - Barry Sanders stapte na het seizoen 1998 uit de National Football League, maar het gevoel dat hij een van de beste is om de game te spelen, klinkt nu ook zo goed als meer dan twee decennia geleden.
Om 20 jaar te herdenken sinds de teruglopende Hall of Famer en voormalige Detroit Lions zijn trainers ophingen, vereeuwigt het bedrijf de carrière van Sanders op de schoen die hij het beste kent: de Adidas Superstar Mujer Nike Air Zoom Turf Jet 97.
Sanders droeg Nike Air Max 90 Womens Pink de schoen tijdens zijn professionele carrière en het hielp hem om een ??reputatie als een van de beste hardlopen aller tijden te verstevigen.
Met slechts 2.053 eenheden gemaakt - hetzelfde aantal als de meeste yards die Sanders in een enkel seizoen (1997) haastten - maakt de limited-edition Air Zoom Turf Jet 97 gebruik van de teamkleuren, de teamnaam en het gepensioneerde nummer 20 van Sanders op de middenvoet riem.
"Ik heb vier jaar middelbare schoolvoetbal gespeeld, drie jaar universiteitsvoetbal en tien jaar profvoetbal, maar ik ben al 30 jaar een woordvoerder van Nike", zegt Sanders. "Het is zo'n enorme eer dat ze deze schoen terugbrengen ter ere van mij, en ik kan Nike niet genoeg bedanken namens mijn fans overal. "
Vooruitlopend op de thuiswedstrijd van de Detroit Lions tegen de Chicago Nike Air VaporMax Damen Bears, zal www.janecorry.co.uk Sanders dienst doen als ere-captain van de dag van de leeuwen - opnieuw het veld baleanivittorio.it betreden in een paar schoenen die zijn succes onsterfelijk maken.
Nike Air Zoom Turf Jet 97 van Barry Sanders daalt eerst op 27 november in de Lions Team Shop (250 paar) en vervolgens op nike.com op 28 november om 09:30 uur PT, in lijn met de aftrap van het Thanksgiving-spel van het team.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com